Wie zijn we

Partyz is al 10 jaar een dynamisch bedrijf, heel gemotiveerd om van jouw event een succes te maken. In overleg en samenspraak leven wij naar jouw event toe en zorgen wij er voor dat je zorgeloos kan genieten van jouw feest. Wij werken steeds op maat van de klant en zoeken oplossingen naar ieders budget. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom!

Koken is een echte passie, waar we dagdagelijks mee bezig zijn. Wij leveren en/of serveren dan ook verse gerechten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen! Zowel voor Food als non-food streven wij naar de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Klantentevredenheid is voor ons het hoogste goed!

We werken voornamelijk met lokale producten van de handelaars in de buurt. Wees loyaal, koop lokaal dragen wij hoog in het vaandel.

Naast PARTYZ hebben wij ook ons Belevingsatelier BOOZ waar we workshops geven, waar er kan vergaderd worden met of zonder een ontbijtje, lunch of diner, waar er pop-up’s georganiseerd kunnen worden en nog veel meer.
Op onze facebookpagina kan u alvast terecht voor talrijke foto’s.

%d bloggers like this: