Events

Prive feest

Een belangrijk moment in je leven verdient de nodige aandacht. Een verjaardag, huwelijk, babyborrel,… Partyz verzorgt alles op jouw maat. Met zorg en rekening houdend met jouw wensen verzorgen wij alles tot in het detail.

Heb je eens zin in iets orgineels? Dan kan een themafeest echt iets voor jouw zijn. Wij hebben zelf verschillende thema’s, maar staan natuurlijk open voor jouw eigen inbreng.

Voor we van start gaan, zitten we eerst eens samen. Zo krijgen wij een idee van jouw wensen en ideeën. Daarna maken wij jou een voorstel waar uiteraard nog aan veranderd kan worden. Zo komen we stap voor stap aan een passende formule.

Business event

Ben je op zoek naar een origineel business event voor jouw zaak? Dan hebben wij wel de oplossing voor jou! Wat dacht je van een originele, hippe en vooral lekkere gintasting? Al dan niet vergezeld van een foodpairing?

Eerst en vooral krijg je een beetje geschiedenis van de gin mee, nadien worden er een aantal (door jou bepaald) gins met al dan niet bijpassende gerechtjes geproefd. Elke gin wordt uiteengezet en geproefd met bijpassende tonic. Op het einde van de tasting mag jij jouw eigen perfect serve kiezen die dan met veel liefde en vakmanschap voor jou gemaakt wordt. Succes verzekerd!

We bieden ook een gintoog aan, gegarandeerd dé eyecatcher op jouw event!

%d bloggers like this: